Το Final Fantasy XV έρχεται στα κινητά με νέο τεράστιο MMO RPG παιχνίδι

Η ομάδα θέλει να παραδώσει εμπειρία κονσόλας και στα smartphones
08 Ιανουαρίου 2020 15:45
Το Final Fantasy XV έρχεται στα κινητά με νέο τεράστιο MMO RPG παιχνίδι

Η αγορά των mobile παιχνιδιών αυξάνεται καθημερινά, ενώ όλο και περισσότερες εταιρίες θέλουν «ένα κομμάτι από την πίτα». Στο παρελθόν η Square Enix μετέφερε το Final Fantasy XV δύο φορές στις mobile συσκευές, με δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το 2017 κυκλοφόρησε το “A New Empire” και την επόμενη χρονιά το “FF XV: Pocket Edition”. Τώρα, φαίνεται πως ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό. Η εταιρία θα συνεργαστεί με την κορεάτικη ομάδα JSC Games και την GAEA Mobile, η οποία έχει την έδρα της στην Κίνα, για να δημιουργήσουν ένα MMO RPG Final Fantasy XV για τις mobile συσκευές.

Το παιχνίδι θα έρθει με την ονομασία Final Fantasy XV Mobile και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku αναπτύσσεται εδώ και μερικά χρόνια με την πολύτιμη βοήθεια της Unreal Engine 4. Την έκδοσή του θα αναλάβει η Shanghai Oriental Pearl Grouop. Τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα σε έναν παράλληλο κόσμο μετά την αρχή του ταξιδιού του Noctis και οι developers ελπίζουν να μεταφέρουν την εμπειρία της κονσόλας και στα κινητά.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 αναμένεται να δούμε το πρώτο trailer για το παιχνίδι, μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ανάπτυξή του και φυσικά την κυκλοφορία του.