Παίκτες των Overwatch και Apex Legends ενώνονται για να βοηθήσουν τους πληγέντες στην Αυστραλία 

Ζητώντας από τις εταιρίες "φιλανθρωπικά skins"

Παίκτες των Overwatch και Apex Legends ενώνονται για να βοηθήσουν τους πληγέντες στην Αυστραλία

Οι τρομακτικές φωτιές που μαίνονται στην Αυστραλία έχουν προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και τεράστια οικολογική καταστροφή, αφήνοντας στο πέρασμά τους παράλληλα αρκετούς άστεγους, θύματα και πληγέντες. Ως εκ τούτου αρκετές φιλανθρωπικές ομάδες έχουν συνταχθεί, κινητοποιώντας με κάθε τρόπο συνανθρώπους από όλο τον κόσμο να απαλύνουν τον φρικτό πόνο, προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κοινότητα των gamers ενώνεται απέναντι σε τέτοια θέματα, κι όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, ακόμα και αν γίνεται κάπως τοξική μερικές φορές, άλλες τόσες είναι ικανή να δείξει έμπρακτα το ανθρώπινό της πρόσωπο.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η κοινότητα του Overwatch και του Apex Legends φαίνεται πως ευαισθητοποιήθηκε αρκετά, προτείνοντας στην Blizzard και αντίστοιχα στην Respawn να δημιουργήσουν ειδικά skins και εμφανίσεις επί πληρωμής εντός των παιχνιδιών τους, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όλα ξεκίνησαν από τον χρήστη WippitGuud μέσω του Overwatch subreddit που έφερε την ιδέα στην επιφάνεια, ζητώντας από την Blizzard να προσθέσει κάποια skins πυροσβεστών για τους χαρακτήρες Junkrat και Roadhog. Το post του μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 64 χιλιάδες ψήφους με 1,7 εκατομμύρια απαντήσεις και ολοένα επεκτείνεται. Αντίστοιχα, βλέποντας την απήχηση που είχε, το παράδειγμά του ακολουθούσε ο χρήστης Catnonymous στο subreddit του Apex Legends, όπου οι παίκτες ανταποκρίθηκαν εξίσου.

Προς το παρόν οι δυο εταιρίες δεν έχουν κινητοποιηθεί, όμως εξαιτίας της μεγάλης απήχησης είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

1 comment(s)