Τρία Oddworld παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch

Πρώτο θα καταφθάσει το Oddworld: Stranger’s Wrath HD
08 Ιανουαρίου 2020 08:29
Τρία Oddworld παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch

Το 2020 φαίνεται πως μπήκε με το δεξί για την Oddworld Inhabitants, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Microids για να φέρουν τρία κλασσικά Oddworld παιχνίδια στο Nintendo Switch. Η αρχή πρόκειται να γίνει με το Oddworld: Stranger’s Wrath HD, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου στο Nintendo eShop, ενώ μέσα στη χρονιά θα καταφθάσει και retail έκδοση.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τους άλλους δύο τίτλους που θα έρθουν στην υβριδική κονσόλα. Επίσης, μέσα στη χρονιά που διανύουμε η Oddworld Inhabitants έχει βάλει στόχο την κυκλοφορία και του ολοκαίνουργιου κεφαλαίου Oddworld: Soulstorm για τις κονσόλες και το PC.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και την επίσημη δήλωση από την Microids.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε τρεις αγαπητούς τίτλους στο Nintendo Switch, αλλά και για τη συνεργασία μας με την Oddworld Inhabitants. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε μια αξιόλογη μεταφορά των αριστουργηματικών τίτλων στην υβριδική κονσόλα.

Αυτά τα τρία παιχνίδια θα ταιριάξουν όμορφα στον κατάλογό μας όπου τα retro παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη θέση. Αυτοί οι τίτλοι «μεγάλωσαν» γενιές παικτών και ορισμένοι υπάλληλοι της Microids που προηγουμένως συνεργάζονταν με την GT Interactive είχαν δουλέψει στο αρχικό launch του Oddworld πριν είκοσι ολόκληρα χρόνια.

Ο co-founder της Oddworld Inhabitants, McKenna είπε:

Το Microids είναι πρωταθλητές στο brand του Oddworld και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε νέες ψυχαγωγίες που εξισοροπούν την ομορφιά, την καινοτομία, τη δημιουργηκότητα, αλλά και τη δεξιοτεχνία.

Γνωρίζουν τα Oddworld παιχνίδια και το χώρο των indies. Αυτή η εταιρική σχέση είναι εξαιρετικά κατάλληλη για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε μαζί μας και θα φέρουμε τρία κλασσικά παιχνίδια στο Nintendo Switch μέσα στη χρονιά.