Νέες φήμες για αναβαθμισμένο Switch – Θα έρθει μέσα στο 2020

Με αναβαθμισμένο hardware
07 Ιανουαρίου 2020 18:24
Νέες φήμες για αναβαθμισμένο Switch – Θα έρθει μέσα στο 2020

Σύμφωνα με το Ταϊβανέζικo μέσο ενημέρωσης DigiTimes, η Nintendo σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου Nintendo Switch μοντέλου πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως αυτό θα συμβεί προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020, με τη Nintendo να κυκλοφορεί το νέο μοντέλο κάποια στιγμή στα μέσα του 2020.

Αν και για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και τα παραπάνω αποτελούν απλές φήμες, οι πληροφορίες συμβαδίζουν και με τα όσα είχε μεταφέρει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος του Wall Street Journal, Takashi Mochizuki.

Με το PlayStation 5 και το Xbox Series X να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα των gamers, μάλλον η Nintendo θέλει να φρεσκάρει την οικογένεια κονσολών του Switch, όπως ήδη έκανε με το Switch Lite που κυκλοφόρησε το 2019. Πρέπει να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ του DigiTimes κάνει λόγο για μια έκδοση του Switch με καλύτερο επεξεργαστή. Ενδεχομένως το φημολογούμενο ‘Switch Pro’ να έρθει πιο κοντά στις κονσόλες επόμενης γενιάς όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για την ώρα σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τα παραπάνω με επιφύλαξη.