Επίσημο: Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του PlayStation 5

Η Sony μίλησε για τη νέα της κονσόλα στο CES 2020
07 Ιανουαρίου 2020 09:10
Επίσημο: Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του PlayStation 5

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ήταν πολύ πιθανό πως το PlayStation 5 δεν θα έλειπε από την παρουσίαση της Sony για το CES 2020. Τελικά η εταιρία πράγματι μίλησε για την επόμενης γενιάς κονσόλα της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά.

Αρχικά, η εταιρία η αποκάλυψε το επίσημο λογότυπο του PlayStation 5, το οποίο μπορείτε να δείτε στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο. Το λογότυπο διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολουθεί το PlayStation από το 2009 με την έλευση του PlayStation 3 Slim.

Συνεχίζοντας, η εταιρία έδειξε μέσα από μια διαφάνεια ποια θα είναι τα κύρια hardware χαρακτηριστικά του PlayStation 5. Μπορείτε να δείτε τη σχετική εικόνα παρακάτω.

Είναι αξιοσημείωτο πως για άλλη μια φορά η Sony στέκεται στον πολύ γρήγορο SSD που θα ενσωματώνει η κονσόλα, καθώς και στο γεγονός πως θα υποστηρίζει hardware accelerated ray-tracing. Το άλμα της επόμενης γενιάς στην ταχύτητα και στο οπτικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μεγάλο χάρη στις δύο αυτές τεχνολογίες.

Η Sony συνεχίζει να δίνει τις πληροφορίες για το PlayStation 5 με το σταγονόμετρο, αλλά το παζλ αρχίζει να συμπληρώνεται. Η πλήρης παρουσίαση της κονσόλας σίγουρα δεν απέχει πολύ πλέον. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις κονσόλες επόμενης γενιάς μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.