Ο θρυλικός σχεδιαστής τεράτων του Silent Hill εργάζεται σε νέο παιχνίδι

Τι ετοιμάζει άραγε ο Masahiro Ito;
05 Ιανουαρίου 2020 14:35
Ο θρυλικός σχεδιαστής τεράτων του Silent Hill εργάζεται σε νέο παιχνίδι

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τη θρυλική horror σειρά της Konami που ακούει στο όνομα Silent Hill, τότε είναι δύσκολο να μη γνωρίζουν ή έστω να έχουν ακουστά τον Masahiro Ito. Ο Ito εργάστηκε ως σχεδιαστής τεράτων και περιβαλλόντων για το Silent Hill, ενώ αργότερα στα Silent Hill 2 και 3 ανέλαβε το ρόλο του art director. Χάρη σε αυτόν ο εφιάλτης που έχτισε η Team Silent έγινε πραγματικά αξέχαστος, μιας και τα τέρατα που συναντά ο παίκτης χαράζονται για πάντα στη μνήμη του, με τον Pyramid Head να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Απ' ότι φαίνεται ο ταλαντούχος αυτός σχεδιαστής εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι και μάλιστα ως βασικό μέλος της ομάδας. Η ενημέρωση προέρχεται από τον Twitter λογαριασμό του Ito και όπως αναφέρει "ελπίζει το νέο αυτό παιχνίδι να μην ακυρωθεί".

Δυστυχώς, οι πληροφορίες για το νέο παιχνίδι που εργάζεται ο Ito είναι ανύπαρκτες, μιας και όπως καταλαβαίνετε είναι ακόμα αρκετά νωρίς.

Τέλος, ο σχεδιαστής δημοσίευσε ένα ακόμη Tweet, στο οποίο εύχεται καλή χρονιά με ένα ανατριχιαστικό concept art από ένα ακυρωμένο πλέον παιχνίδι στο οποίο εργάστηκε στο παρελθόν. 

Tags: