Διέρρευσε το demo του Final Fantasy VII Remake – Δείτε το intro του παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η επίσημη ανακοίνωσή του;
02 Ιανουαρίου 2020 14:55
Διέρρευσε το demo του Final Fantasy VII Remake – Δείτε το intro του παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικά εικοσιτετράωρα έχουν μεσολαβήσει από τότε που σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως πιθανότατα το demo του Final Fantasy VII Remake βρίσκεται καθ' οδόν. Παρόλο που η Square Enix δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ήδη κάποιοι «άτακτοι» παίκτες κατάφεραν να αποκτήσουν το demo του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαρρεύσει το intro του demo, όπως και περισσότερα πλάνα από το Final Fantasy VII Remake, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Όμως τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Το Eurogamer σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως χρήστες με «σπασμένες» κονσόλες εκτός του demo «έσκαψαν» λίγο ακόμη στα αρχεία του παιχνιδιού και ανακάλυψαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πολλά spoilers (αφού έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι). Μην αγχώνεστε, η παρούσα είδηση δεν θα σας αποκαλύψει κάποιο από αυτά τα spoilers, μιας και τα αρχεία υποδεικνύουν ξεκάθαρα μέχρι και ποιο θα είναι το final boss του παιχνιδιού. Απλά να είστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Αν η Square Enix ήθελε να κάνει κάποιο «ντόρο» με το demo του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy VII Remake, μάλλον τώρα έχει χάσει για τα καλά την ευκαιρία να το παρουσιάσει ως έκπληξη. Το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του demo, όπως και την ημερομηνία διάθεσής του από την ίδια την εταιρία.

Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου 2020 μόνο στο PS4, ενώ μετά τις 3 Μαρτίου 2021 θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες.