Το Untitled Goose Game σάρωσε με πάνω από 1 εκατομμύρια πωλήσεις 

Η χήνα που ξεσήκωσε τους πάντες

Το Untitled Goose Game σάρωσε με πάνω από 1 εκατομμύρια πωλήσεις

Κι ενώ οι γαλοπούλες και τα υπόλοιπα πουλερικά μπορεί να μην είχαν και την καλύτερη μοίρα αυτές τις γιορτές, η ιδιαίτερη χήνα του Untitled Goose Game κατάφερε να διαπρέψει, ξεπερνώντας τις προσδοκίες του House House στούντιο και της εκδότριας Panic, αφού σημείωσε πάνω από 1 εκατομμύρια πωλήσεις. Ο ιδρυτής μάλιστα της Panic, Cabel Sasser, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός στο Twitter, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους το υποστήριξαν.

Στο Untitled Goose Game οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας άτακτης χήνας, η οποία περιπλανιέται σε μια μικρή πόλη με σκοπό να… τρομάξει τους κατοίκους. Αν και φαινομενικά δεν ενδείκνυται για κάτι που θα αποτελέσει επιτυχία, παρόλα αυτά η απλότητά του, το χιούμορ και η διασκέδαση που προσφέρει τράβηξε την προσοχή του κόσμου που έχει αγαπήσει όπως όλα δείχνουν αρκετά το ενοχλητικό πτηνό.  

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες στο Nintendo Switch και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου έγινε επίσης διαθέσιμο στα PS4 και Xbox One. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε για τους ενδιαφερόμενους, πως προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

0 comment(s)