Νέες πληροφορίες για το Mass Effect 4

Οι άνθρωποι της BioWare "τιτίβισαν"
06 Απριλίου 2015 16:38
Νέες πληροφορίες για το Mass Effect 4

Σήμερα οι προγραμματιστές, συγγραφείς και το υπόλοιπο προσωπικό της BioWare τιτίβισαν στο Twitter για να πληροφορήσουν τους φίλους της σειράς Mass Effect για τα επερχόμενα χαρακτηριστικά και στοιχεία του τέταρτου μέρους, καθώς και να μας δώσουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση ανάπτυξης του παιχνιδιού. Ο διευθυντής ανάπτυξης της BioWare, Chris Wynn, δήλωσε: “Άλλο ένα ορόσημο επισήμως έχει τελειώσει για το Mass Effect. Πάμε για το επόμενο!”.

Ο Jos Hendriks δουλεύοντας ως σχεδιαστής στο παιχνίδι, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει στις last-gen κονσόλες. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι το νέο hardware τους έχει δώσει περισσότερη δουλειά, αλλά αυτό πραγματικά δεν επηρεάζει τις δραστηριότητες της μέρας τους. Συγκεκριμένα είπε:

 “Αλλάζει τη δυσχέρεια της δύναμης που πρέπει να εργαστούμε. Αλλά σε καθημερινό βαθμό, δεν αλλάζει, πραγματικά. Με περισσότερη δύναμη έρχεται λίγη περισσότερη ελευθερία για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα, αλλά η εργασία μας είναι ακόμα σχεδόν η ίδια.”

Το Mass Effect 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την EA ή την BioWare.

Δείτε τα tweets παρακάτω.

Tags: