Έρχονται φιγούρες Keanu Reeves και το χρωστάμε στο Cyberpunk 2077 (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Στολίστε το ράφι σας με τον λατρεμένο ηθοποιό

Έρχονται φιγούρες Keanu Reeves και το χρωστάμε στο Cyberpunk 2077 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις Matrix ταινίες, μέχρι τις πρόσφατες υψηλών προδιαγραφών παραγωγές-υπερθεάματα που ακούν στο όνομα John Wick, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψει κάποιος τον Keanu Reeves. Ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός θα έχει σημαντικό ρόλο και στο άκρως αναμενόμενο Cyberpunk 2077 και πλέον θα μπορείτε να στολίσετε το ράφι σας με την χαρακτηριστική σιλουέτα του, χάρη στο πόνημα της CD Projekt Red.

Αναλυτικότερα, το πολωνικό στούντιο έκλεισε μια συμφωνία τριών χρόνων με την McFarlane Toys για την δημιουργία Cyberpunk 2077 action figures. Το πρώτο κύμα περιλαμβάνει δύο φιγούρες του Keanu Reeves ως Johnny Silverhand σε μεγέθη 7 και 12 ιντσών, καθώς και μια φιγούρα της αρσενικής έκδοσης του πρωταγωνιστή 'V' στις επτά ίντσες.

Όλες οι φιγούρες των 7 ιντσών κοστίζουν $24.99, ενώ ο Keanu Reeves των 12 εκατοστών κοστίζει $39.99. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Αργότερα μέσα στο 2020 θα έρθει και στο Google Stadia.

4 comment(s)

End of content

No more pages to load