Το Call of Duty: Modern Warfare συνεχίζει να πουλάει σαν…τρελό!

Κυριάρχησε για άλλη μια εβδομάδα στα UK Charts
26 Δεκεμβρίου 2019 18:51
Το Call of Duty: Modern Warfare συνεχίζει να πουλάει σαν…τρελό!

To Call of Duty: Modern Warfare είναι επίσημα το παιχνίδι των Χριστουγέννων για το 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο τίτλος της Activision κυριάρχησε για άλλη μια εβδομάδα στα UK Charts, με τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 42% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής ο τίτλος έχει πουλήσει σε εννέα εβδομάδες περισσότερα αντίτυπα από ότι κατάφερε το Black Ops 4 σε έντεκα.

Το FIFA 20 δεν κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση παρόλο που οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 73%. Ο αθλητικός τίτλος συμβιβαστικέ, λοιπόν, για τη δεύτερη θέση. Συνολικά η σειρά έχει απολαύσει την κορυφή των Charts τα Χριστούγεννα οκτώ φορές, ενώ το Call of Duty franchise έχει πάρει την πρωτιά την εορταστική περίοδο εννέα φορές. Πέρυσι, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού το status quo έσπασε το Red Dead Redemption 2.

Η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα θετική συνολικά για την EA όμως, αφού το Star Wars Jedi: Fallen Order κατάφερε και αυτό να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε η Nintendo, με τα Mario Kart 8 Deluxe και Luigi's Mansion 3, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το Pokémon Sword στην έκτη θέση και το Mario & Sonic At The Olympic Games στην όγδοη.

Παρακάτω θα βρείτε τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου, το λεγόμενο Christmas Chart.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. Star Wars Jedi: Fallen Order
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Luigi's Mansion 3
  6. Pokémon Sword
  7. Just Dance 2020
  8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games
  9. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  10. Crash Team Racing: Nitro-Fueled