Η σειρά Witcher έκανε και το παιχνίδι να εκτοξευθεί ξανά στα charts

Ο Geralt of Rivia έχει την τιμητική του
23 Δεκεμβρίου 2019 17:37
Η σειρά Witcher έκανε και το παιχνίδι να εκτοξευθεί ξανά στα charts

Όπως φαίνεται η πολυσυζητημένη σειρά The Witcher του Netflix που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, κατάφερε να αναζωπυρώσει και το ενδιαφέρον των παικτών για τα παιχνίδια της CD Projekt RED.

Συγκεκριμένα, το The Witcher 3: Wild Hunt απόλαυσε μια ραγδαία αύξηση παικτών. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έφτασε μέχρι και τους 48 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες. Πρόκειται για ένα τεράστιο αριθμό που δεν είχε καταφέρει το παιχνίδι από το 2016, όταν είχε λάβει σημαντική ώθηση από την κυκλοφορία του εξαιρετικού expansion Blood and Wine. Αντίστοιχα και οι εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One είδαν αξιοσημείωτες αυξήσεις.

Το playtracker.net εκτιμά πως ένα εκατομμύριο παίκτες ασχολήθηκαν με το The Witcher 3: Wild Hunt μέσα στο Δεκέμβριο. Πρόκειται για έναν τεράστιο αριθμό που θα ζήλευαν μέχρι και νέες κυκλοφορίες.

Για την ιστορία, πριν μερικές ημέρες ο συγγραφέας των The Witcher και η CD Projekt Red έλυσαν τις νομικές διαφορές τους και έδωσαν τα χέρια για μελλοντικά projects. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, πως θα δούμε το πολωνικό στούντιο να επιστρέφει ξανά στη σειρά που αγαπήσαμε.