Η βασική ομάδα του Rainbow Six Siege μεταφέρεται σε άλλο project – Νέο παιχνίδι από την Ubisoft;

Τι ετοιμάζει άραγε η Γαλλική εταιρία;
19 Δεκεμβρίου 2019 15:14
Η βασική ομάδα του Rainbow Six Siege μεταφέρεται σε άλλο project – Νέο παιχνίδι από την Ubisoft;

Η Ubisoft έχει εκφράσει την επιθυμία της στο παρελθόν πως θέλει το Rainbow Six Siege να μεταφερθεί και στην επόμενη γενιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως παύει να εργάζεται σε νέα παιχνίδια. Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως κάνει η Γαλλική εταιρία τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα ανάπτυξης του Rainbow Six Siege. Η βασική ομάδα του παιχνιδιού μεταφέρεται για να επικεντρωθεί σε νέα projects. Πιο αναλυτικά ο creative director, Xavier Marquis και ο brand director, Alexandre Remy μαζί με κάποια ακόμη μέλη θα εργαστούν σε κάτι διαφορετικό.

Ο Marquis και ο Remy είναι ουσιαστικά τα "πρόσωπα" του Siege, μιας και ήταν τα άτομα που αποτέλεσαν το βασικό συντελεστή για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι βετεράνοι δεν έδωσαν κάποιο στοιχείο για το project στο οποίο θα εργαστούν.

Υπήρξε μία περίοδος στην οποία το παιχνίδι εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από εμάς. Αλλά τώρα το παιχνίδι απέκτησε ένα επιπλέον κομμάτι. Είναι ένα είδος σφαίρας, υπάρχει το παιχνίδι και η κοινότητά του.

Περισσότερα σχετικά με το νέο project που θα εργαστούν οι προγραμματιστές δεν έγιναν γνωστά. Εσείς τι λέτε; Πιστεύετε πως θα δούμε κάποιο νέο παιχνίδι στο δημοφιλές franchise, ή μήπως η Ubisoft ετοιμάζει κάτι καινούριο; Πείτε μας στα σχόλια.