Το COD: Modern Warfare είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι της σειράς σε αυτή τη γενιά

Εκατομμύρια ώρες αναλώθηκαν στον Multiplayer τομέα του
19 Δεκεμβρίου 2019 14:38
Το COD: Modern Warfare είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι της σειράς σε αυτή τη γενιά

Από την ημέρα κυκλοφορίας του, το Call of Duty: Modern Warfare δεν σταματά να προσελκύει τους gamers στις ψηφιακές του αρένες. Σε ένα δελτίο Τύπου που έστειλε η Activision, αποκαλύφθηκε πως το COD: Modern Warfare είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς σε αυτή την γενιά, με βάση τις πόσες ώρες ανάλωσαν οι παίκτες σε αυτό. Από τον Οκτώβριο, πάνω από 500 εκατομμύρια ώρες έχουν ξοδευτεί στο Multiplayer κομμάτι του και έχουν παιχτεί πάνω από 300 εκ. αγώνες. Επιπλέον, αυτό είχε άμεση αύξηση και στα έσοδα, μιας και το ίδιο το δελτίο Τύπου αναφέρει πως το παιχνίδι έφερε 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Η ορμή του Modern Warfare από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ήταν απίστευτη. Οι παίκτες περνούν φοβερά και συνεχίζουν να απολαμβάνουν το multiplayer. Είναι τέλειο να βλέπεις τους fans να ανταποκρίνονται στην σκληρή δουλειά που έριξαν οι ομάδες μας. Οι παίκτες περνούν τέλεια και θα υπάρξουν πολλά περισσότερα μιας και θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε νέο περιεχόμενο.

Αυτά είναι λίγα απ' όσα δήλωσε ο executive vice president, Byron Beede, σχετικά με την επιτυχία του Call of Duty: Modern Warfare. Με βάση τα παραπάνω νούμερα, οι παίκτες φαίνεται πως λάτρεψαν τη νέα first-person κυκλοφορία της Activision μιας και ο τίτλος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.