Το Resident Evil 3 Remake θα έχει περισσότερη δράση από το RE2

Βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του
19 Δεκεμβρίου 2019 14:24
Το Resident Evil 3 Remake θα έχει περισσότερη δράση από το RE2

Μετά την αποκάλυψη-έκπληξη του Resident Evil 3 Remake, η Capcom ήρθε και πάλι για να μοιραστεί μερικές νέες πληροφορίες για την περιπέτεια θρίλερ της Jill Valentine. Σε συνέντευξη των παραγωγών στο Famitsu μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Περιληπτικά, το Resident Evil 3 θα μας δείξει την ομορφιά αλλά και την δύναμη της Jill Valentine, όπως επίσης και τον τρόμο που προκαλεί ο Nemesis. Παρόλο που η εμφάνισή της άλλαξε για να ταιριάζει με το πόσο πιο action θα είναι το παιχνίδι, η ομάδα δεν ξέχασε ποτέ πως η Jill είναι από τους διασημότερους χαρακτήρες του franchise.

Στην συνέχεια οι παραγωγοί μίλησαν για το στάδιο ανάπτυξης του τίτλου. Τα νέα είναι περισσότερο από ευχάριστα μιας και το Resident Evil 3 Remake είναι σχεδόν έτοιμο. Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, όμως, ο τίτλος βρίσκεται αυτή την στιγμή στο 90% του development, ενώ παράλληλα υποσχέθηκαν πως δεν πρόκειται να λάβει καθυστέρηση και θα διατεθεί κανονικά τον Απρίλιο του 2020.

Τέλος, το Resident Evil 3 θα έχει περισσότερα στοιχεία δράσης από το Resident Evil 2 Remake, χωρίς να αποβάλει την “γοητεία της σειράς”. Η αρχή της ιστορίας θα λαμβάνει χώρα πριν και μετά από τα γεγονότα του RE2. Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One και PC.