Τα The Game Awards 2019 ήταν μεγαλύτερα από κάθε άλλη χρονιά

Τρομερή αύξηση στις προβολές αποκαλύπτει ο Geoff Keighley
19 Δεκεμβρίου 2019 14:05
Τα The Game Awards 2019 ήταν μεγαλύτερα από κάθε άλλη χρονιά

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα The Game Awards 2019, μία “γιορτή” του gaming η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο μοιράζοντας βραβεία στα καλύτερα παιχνίδια της κάθε χρονιάς, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και νέους επερχόμενους τίτλους. Απ' ότι φαίνεται το φετινό σόου είδε μία μεγάλη αύξηση στο ποσοστό των θεατών. Το event είδε πάνω από 45 εκατομμύρια livestreams σε όλο τον κόσμο και οι gamers το “αγκάλιασαν” περισσότερο από ποτέ.

Ο Geoff Keighley, ο host από τα The Game Awards, μοιράστηκε μέσω του Twitter του πως το φετινό σόου είδε μία αύξηση 73%. Αυτό σημαίνει πως η φετινή εκδήλωση ήταν -από θέμα προβολών- μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Στην συνέχεια ο Geoff έκλεισε λέγοντας πως η gaming βιομηχανία συνεχίζει να μεγαλώνει και έδωσε και το δικό του “ευχαριστώ” σε όσους παρευρέθηκαν στο event ή το παρακολούθησαν μέσω livestream.

Όσοι θέλετε να μάθετε οτιδήποτε νεότερο αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2019, ή να ρίξετε μία ματιά στα βραβεία που κέρδισαν τα παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο.