Οι φήμες για remake του Dino Crisis μόλις...“φούντωσαν”

Η Capcom καταχώρησε νέο εμπορικό σήμα για το παιχνίδι
18 Δεκεμβρίου 2019 13:39
Οι φήμες για remake του Dino Crisis μόλις...“φούντωσαν”

Τα τελευταία χρόνια, η Capcom φαίνεται να έχει μία εξαιρετική πορεία μιας και έχει παραδώσει ποιοτικά βιντεοπαιχνίδια σε όλα της τα genre, ακούγοντας επιτέλους τις φωνές των fans της. Μετά την έλευση του Resident Evil 2 Remake και την πρόσφατη ανακοίνωση του Resident Evil 3 Remake, πολλοί εύχονται η εταιρία να προβεί και σε remake ενός ακόμη αγαπημένου franchise της. Αυτό είναι το Dino Crisis, μία ακόμη survival horror σειρά της Capcom.

Τελικά αυτές οι ευχές ίσως καταφέρουν και βγουν αληθινές. Η εταιρία καταχώρησε κάποια νέα εμπορικά σήματα παιχνιδιών στην Ιαπωνία. Αυτά είναι τα Power Stone, Rockman, Darkstalkers και τέλος, Dino Crisis. Τα σημαντικότερα είναι τα δύο τελευταία μιας και είναι παιχνίδια, τα οποία η εταιρία έγινε διάσημη παλαιότερα. Απ' ότι φαίνεται η Capcom δεν ξέχασε ούτε το Dino Crisis, αλλά ούτε και το Darkstalkers και ίσως μας ετοιμάζει περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον.

Εσείς τι λέτε; Πιστεύετε πως η Capcom θα μας φέρει και το remake του Dino Crisis, ή ένα νέο Darkstalkers παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: