Apex Legends: Το χειμωνιάτικο event Holo-Day Bash θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου

Προσφέροντας αρκετά καλούδια
17 Δεκεμβρίου 2019 17:57
Apex Legends: Το χειμωνιάτικο event Holo-Day Bash θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στης εορταστική περίοδο, οι  δραστηριότητες στο Apex Legends ολοένα και αυξάνονται. Η έναρξη του Holo-Day Bash έγινε μέσω ανακοίνωσης στα The Game Awards στις 12 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρει η Respawn Entertainment θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Μαζί, επίσης, με το Holo-Day Bash υπάρχει και ένα νέο timed mode που λέγεται Winter Express κατά το οποίο τρεις ομάδες θα κατέβουν στο κόσμο του παιχνιδιού σε δοκιμασία όπου περιλαμβάνει ένα τρένο, το οποίο θα κινείται κατά μήκος του Worlds End. Η αμαξοστοιχία θα κάνει στάσεις σε σταθμούς μέχρι οι ομάδες κερδίσουν τρεις γύρους, οι οποίο μπορούν να κερδηθούν είτε καταλαμβάνοντας το τρένο, είτε καταφέρνοντας μια ομάδα να μείνει ζωντανή μέχρι τέλους. Κάθε φορά που θα ξεκινά ένας νέος γύρος οι πεσόντες θα ξανακάνουν respawn.

Επιπλέον, όσο το event τρέχει θα υπάρχουν challenges, τα οποία θα επιβραβεύουν τους παίκτες με skins, badges και music packs.

Το Apex Legends είναι free to play και κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox  One. Στον παρακάτω player μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.