Το Star Wars Jedi: Fallen Order παραλίγο να βρεθεί στην κορυφή της Αγγλίας

Αποκαλύφθηκαν τα εβδομαδιαία UK Charts
16 Δεκεμβρίου 2019 17:33
Το Star Wars Jedi: Fallen Order παραλίγο να βρεθεί στην κορυφή της Αγγλίας

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή αποκαλύφθηκαν τα UK Charts και μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα από τα παιχνίδια που προτίμησαν οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου. Το “στέμμα” φαίνεται να έχει κερδίσει το Call of Duty: Modern Warfare, μιας και κατέκτησε την πρώτη θέση, στερώντας την πρωτιά από το Star Wars Jedi: Fallen Order για μόλις 3.000 αντίτυπα. Να σημειωθεί πως οι πωλήσεις αφορούν τις retail εκδόσεις και όχι τις ψηφιακές.

Συνεχίζοντας, την τρίτη θέση κατάφερε το FIFA 20, μιας και οι ποδοσφαιρόφιλοι της Αγγλίας το λατρεύουν. Στην δεκάδα φαίνεται πως βρίσκονται και διάφορες αποκλειστικότητες του Nintendo Switch. Την τέταρτη θέση έχει το Mario Kart 8: Deluxe, ενώ την πέμπτη θέση έρχεται να “ζεστάνει” το Luigi’s Mansion 3. Ιδιαίτερη προτίμηση φαίνεται να έδειξαν οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Pokémon Sword που βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ καθόλου άσχημα δεν τα πήγε και το Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games που βρίσκεται στην 8η θέση.

Ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις είδε και το Tekken 7 με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 9η θέση. Το fighting πόνημα της Bandai Namco φαίνεται πως προσέλκυσε πολλούς παίκτες με τη νέα του σεζόν και φυσικά, τους νέους χαρακτήρες του.

Ακολουθούν οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που πέρασε.

  1. Call of Duty: Modern Warfare.
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order.
  3. FIFA 20.
  4. Mario Kart 8: Deluxe.
  5. Luigi’s Mansion 3.
  6. Pokemon Sword.
  7. Just Dance 2020.
  8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games.
  9. Tekken 7.
  10. Project Cars 2.