Η εμφάνιση του Half-Life: Alyx στα The Game Wards 2019 ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή

Και ο λόγος ακούει στο όνομα Boneworks
14 Δεκεμβρίου 2019 17:22
Η εμφάνιση του Half-Life: Alyx στα The Game Wards 2019 ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή

Αν και η Valve επρόκειτο να δείξει στα The Game Awards 2019 ένα νέο gameplay trailer του πολυαναμενόμενου Half-Life: Alyx, κάτι τέτοιο όπως διαπιστώσαμε όλοι δεν συνέβη, παρόλο που ο δημιουργός και παρουσιαστής του show Geoff Keighley το είχε ανακοινώσει στον Twitter λογαριασμό του

Ωστόσο λίγες ώρες πριν την έναρξη του show, η ίδια η Valve ανάρτησε ένα tweet από τον λογαριασμό της λέγοντας πως δεν θα παίξει εν τέλει το gameplay trailer στα βραβεία και πως η ομάδα εργάζεται σκληρά ανυπομονώντας να δείξει περισσότερα εν καιρώ.

Ο λόγος της ακύρωσης έρχεται από τον insider, Tyler McVicker , ο οποίος είναι παρουσιαστής του καναλιού Valve News Network. Εκείνος, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο κύριος λόγος ήταν ένα άλλο VR παιχνίδι που παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Boneworks. Επίσης, η Valve δεν είχε φτάσει στη παρούσα φάση το επιθυμητό επίπεδο του Alyx ώστε να ανταγωνιστεί τα εντυπωσιακά physics και το σύστημα τηλεμεταφοράς του και έτσι αποφάσισε καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού να μην το δείξει τώρα, αλλά αργότερα όταν θα είναι έτοιμη.

Το Half-Life: Alyx είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam τον Μάρτιο του 2020.