Το Resident Evil 2 Remake ξεπέρασε σε πωλήσεις το αρχικό παιχνίδι

Η κοινότητα “αγκάλιασε” τον ανανεωμένο survival horror τίτλο
11 Δεκεμβρίου 2019 17:46
Το Resident Evil 2 Remake ξεπέρασε σε πωλήσεις το αρχικό παιχνίδι

Δυναμικά φαίνεται να έχει επιστρέψει η Capcom στο survival horror genre, αφού το Resident Evil 2 Remake τα πήγε εξαιρετικά όσον αφορά την εμπορική του πορεία. Σύμφωνα με την εταιρία, το ανανεωμένο θρίλερ του Leon και της Claire κατάφερε και πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα της κυκλοφορίας του μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου 2019. Μάλιστα, κατάφερε και ξεπέρασε τις πωλήσεις του αρχικού Resident Evil 2 (1998) που φτάνουν τα 4.86 εκ. αντίτυπα.

Παρά τις υψηλές του πωλήσεις το Resident Evil 2 Remake, ο τίτλος παραμένει πίσω από το Resident Evil 7 (6.8 εκ. αντίτυπα) και το Street Fighter II (6.3 εκ.) για να μπει στην πεντάδα των εμπορικότερων παιχνιδιών της εταιρίας. Βέβαια, αν αναλογιστούμε πως δεν έχει κλείσει ούτε 12 μήνες στην αγορά, τότε μπορούμε να δούμε χωρίς καμία αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα βρεθεί σε υψηλότερη θέση στην συγκεκριμένη λίστα.

Σε περίπτωση που το χάσατε, πριν μερικές ώρες ανακοινώθηκε και το Resident Evil 3 Remake που κυκλοφορεί τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη είδηση.