Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του «πατέρα» του PlayStation προς τους gamers

«Οραματιζόμουν ένα μέλλον όπου το gaming δεν θα ήταν μόνο για παιδιά»
11 Δεκεμβρίου 2019 13:18
Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του «πατέρα» του PlayStation προς τους gamers

Στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play και με αφορμή τον εορτασμό των 25 ετών του brand PlayStation, ο Ken Kutaragi, τέως CEO της Sony Computer Entertainment και «πατέρας» της κονσόλας που άλλαξε τα δεδομένα στη gaming βιομηχανία, απεύθυνε ένα συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα προς του gamers.

Ο Kutaragi ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας παράλληλα την δουλειά των δημιουργών και των δημοσιογράφων που έφτασαν το brand ψηλά. Όπως δήλωσε όταν ξεκίνησε την κατασκευή της πρώτης κονσόλας, οραματίστηκε ένα μέλλον όπου το gaming δεν θα ήταν μόνο για παιδιά.

Οραματίστηκα ένα μέλλον όπου οι ενήλικες και οι γυναίκες θα αποτελούσαν μέρος ενός ευρύτερου κοινού που ασχολείται με τα video games. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια είμαι στην ευχάριστη θέση να δω αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα και ο στόχος μου να αποφέρει καρπούς. Όσο γι’ αυτό που έρχεται, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βιώσω το επόμενο μεγάλο βήμα του PlayStation brand.   

Το λεγόμενο μεγάλο βήμα ακούει στο όνομα PlayStation 5 και αναμένεται την εορταστική περίοδο του 2020. Μέχρι τότε, δείτε στον player που ακολουθεί το εν λόγω μήνυμα.  

Tags: