Το Resident Evil 3 Remake είναι γεγονός και το πρώτο του trailer θα σας κόψει την ανάσα!

Ύστερα από ατελείωτα teasers τελικά αποκαλύφθηκε
10 Δεκεμβρίου 2019 15:52
Το Resident Evil 3 Remake είναι γεγονός και το πρώτο του trailer θα σας κόψει την ανάσα!

Κατά τη διάρκεια του ειδικού event “State of Play” της Sony που πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε το πολυπόθητο -για πολλούς- remake του Resident Evil 3: Nemesis. Ύστερα από τις έντονες φήμες των τελευταίων μηνών, αλλά και τη διαρροή μερικών εικόνων προ ημερών, το παιχνίδι αποκαλύφθηκε και επίσημα.

Μάλιστα, με το που ξεκίνησε το σόου του PlayStation ακούστηκε ένας γνώριμος ήχος για τους λάτρεις των Resident Evil από το μενού του Resident Evil 3. Η Jill Valentine επιστρέφει, λοιπόν, στην Raccoon City, η οποία θα περάσει δύσκολα με τον Nemesis να την κυνηγά σε όλη την πόλη. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες πως ο τίτλος αναπτυσσόταν εδώ και τρία χρόνια μαζί με το Resident Evil 2 Remake που ήρθε τον Ιανουάριο.

Το Project: Resistance που είχε αποκαλυφθεί πριν λίγο καιρό από την Capcom τελικά είναι ένα online mode που θα υπάρχει μέσα στο RE3.

Το Resident Evil 3: Nemesis Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player παρακάτω.