Άνδρας πέρασε 24 συνεχόμενες ώρες παίζοντας Zelda σε VR (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοιμόταν και έτρωγε φορώντας το VR headset
08 Δεκεμβρίου 2019 14:44
Άνδρας πέρασε 24 συνεχόμενες ώρες παίζοντας Zelda σε VR (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές μέρες σας ενημερώσαμε για τον streamer που έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας 19 ώρες τη μέρα για 30 μέρες. Τώρα, ένας χρήστης του YouTube ήρθε να προσθέσει τη δική του πινελιά στη λίστα με αυτά τα ιδιαίτερα κατορθώματα. Συγκεκριμένα, ο SwankyBox είναι φανατικός λάτρης του The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time. Έτσι, αποφάσισε να περάσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μέσα στον κόσμο που λάτρεψε παίζοντας μικρός.

Για να το καταφέρει αυτό επιστράτευσε φυσικά την VR τεχνολογία και βιντεοσκόπησε ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.  Σε αυτό το διάστημα, ο SwankyBox έφαγε, κοιμήθηκε και έκανε ότι άλλο θα έκανε μέσα στη μέρα του -μέχρι και γυμναστική- φορώντας το HTC Vive και ταξιδεύοντας μέσα στην πανέμορφη Hyrule του Ocarina Of Time.

Φυσικά, το Ocarina Of Time δεν έχει VR mode, όντας παιχνίδι του Nintendo 64. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε η ειδική VR έκδοση που έχει ετοιμάσει ο modder Kaze Emanuar. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, όπως το ότι η κάμερα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω από τον Link. Παράλληλα, το παιχνίδι δεν έχει σχεδιαστεί για αυτή την προοπτική, οπότε κάποιες φορές είναι δύσκολο να δεις μπροστά ή να παλέψεις αποτελεσματικά.

Τα μεγαλύτερα εμπόδια δεν ήταν όμως τεχνολογικά. Έχοντας να περάσει 24 ώρες μέσα στον ψηφιακό κόσμο, ο SwankyBox έπρεπε να φάει και να ικανοποιήσει τις υπόλοιπες βιολογικές του ανάγκες. Για να κοιμηθεί, επέλεξε τον πύργο στο Kakariko Village που έμοιαζε αρκετά ήσυχος. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι φορούσε ακουστικά και τη μάσκα δεν έκανε τη ζωή του εύκολη. Το εντυπωσιακό είναι ότι έκανε μέχρι και γυμναστική στην κορυφή του Death Mountain.

Συνολικά, ο SwankyBox βρήκε την εμπειρία εκπληκτική και τόνισε ότι του θύμισε τα παιδικά του χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που ετοίμασε και το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από τον εικοσιτετράωρο “γολγοθά” του.