Δείτε τα 13 ξέφρενα πρώτα λεπτά του νέου expansion του Borderlands 3

Το Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot έρχεται
07 Δεκεμβρίου 2019 16:22
Δείτε τα 13 ξέφρενα πρώτα λεπτά του νέου expansion του Borderlands 3

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το πρώτο expansion του Borderlands 3 είναι γεγονός και φέρει το όνομα Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Για να μας ετοιμάσει για την κυκλοφορία του, η Gearbox αποκάλυψε τα δεκατρία ξέφρενα πρώτα λεπτά του μέσα από ένα gameplay βίντεο στο επίσημο κανάλι της σειράς.

Το Handsome Jackpot – το οποίο είναι το αγαπημένο σημείου του ομώνυμου χαρακτήρα- χτίστηκε από τον Handsome Jack το διάστημα που ήταν πρόεδρος του Hyperion Corporation. Η περιοχή που σίγουρα παλιότερα είχε δει καλύτερες μέρες, πλέον έχει καταληφθεί από looters και διάφορους άλλους 'παλαβούς'. Οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν side missions και Crew Challenges, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέους εχθρούς και bosses. Επιπλέον τους δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουν νέα Legendary όπλα και εξοπλισμό, καθώς επίσης και νέα cosmetics, emotes και trinkets.

Το expansion απευθύνεται σε παίκτες με τουλάχιστον 13 level χαρακτήρα, ολοκληρωμένο τον πρόλογο του Borderlands 3 και ξεκλειδωμένο το Sanctuary 3. Το Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγο trailer στον player που ακολουθεί.