Το Song of Horror έρχεται στα PS4 και Xbox One

Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο PC
06 Δεκεμβρίου 2019 11:57
Το Song of Horror έρχεται στα PS4 και Xbox One

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση από κριτικούς και παίκτες, το επεισοδιακό παιχνίδι τρόμου Song of Horror έρχεται στα PS4 και Xbox One, όπως αποκάλυψε το στούντιο πίσω απ’ το παιχνίδι Protocol Games.

Το νέο ακολούθησε την ώρα που οι PC gamers ετοιμάζονται για το τρίτο κεφάλαιο, το οποίο κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Το Song of Horror αφορά την ιστορία ενός διάσημου συγγραφέα, ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με την οικογένειά του μυστηριωδώς, χωρίς κάποια ίχνη ή αιτία. Το τρίτο κεφάλαιο είναι εμπνευσμένο από το survival-horror παιχνίδι της Hydravision Entertainment, Obscure, το οποίο γνωρίσαμε το 2004. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί εξελιγμένη A.I. που αντιδρά σε κάθε κίνηση του παίκτη, γνωστή ως The Presence.

Ο συνιδρυτής του στούντιο, Ignacio Fernández, μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε:

Είναι πλέον καιρός να γίνει το επόμενο βήμα στην ιστορία του Song of Horror κι’ αυτό σημαίνει να φέρουμε την δουλειά μας, για την οποία ξοδέψαμε πολλά χρόνια, σε ένα νέο κοινό. Οι κονσόλες αποτελούσαν παραδοσιακά το «σπίτι» των survival-horror παιχνιδιών. Είναι υπέροχο που είμαστε σε θέση να κάνουμε την είσοδό μας σε αυτές, με ένα genre που ξέρουμε ότι το αγαπούν οι παίκτες όσο και εμείς. Πραγματικά ανυπομονούμε.

Τα δυο από τα πέντε συνολικά κεφάλαια του Song of Horror κυκλοφορούν ήδη για PC στο Steam. Στο PS4 και Xbox One, το παιχνίδι αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Στον παρακάτω player μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer.   

Tags: