Το Resident Evil 3 Remake δεν θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2019

Καταρρίπτει τις φήμες ο Geoff Keighley
06 Δεκεμβρίου 2019 11:07
Το Resident Evil 3 Remake δεν θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2019

Μετά την διαρροή από το PlayStation Store που αφορά το Resident Evil 3 Remake, αρκετοί ήταν οι fans που υπέθεσαν πως η περιπέτεια της Jill θα ανακοινωθεί από την Capcom στα επερχόμενα The Games Awards 2019 στις 12 Δεκεμβρίου. Όπως φαίνεται, φρένο στον ενθουσιασμό και τις προβλέψεις έρχεται να βάλει ο ίδιος ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Geoff Keighley, ο οποίος δήλωσε στο Reddit πως δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο.

Δεν υπάρχουν, ούτε υπήρχαν πλάνα που να αφορούν το Resident Evil 3 Remake. Δεν θα εμφανιστεί στο σόου. Αυτές οι διαρροές είναι εντελώς λανθασμένες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαρρεύσει τίποτα που να αφορά το σόου.   

Σίγουρα αρκετές φήμες πλανώνται στον αέρα για διάφορα παιχνίδια, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Geoff Keighley και της ομάδας του, ότι μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί στα TGA 2019 έχει παραμείνει καλά σφραγισμένο. Όσον αφορά το Resident Evil 3 Remake, ίσως η Capcom να το ανακοινώσει στο Jump Festa 2020 που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία στις 21-22 Δεκεμβρίου. Η εταιρία έχει ήδη δηλώσει πως θα παρουσιάσει τέσσερα παιχνίδια. Τα δυο από αυτά είναι τα Monster Hunter World: Iceborne και Mega Man Zero / ZX Legacy Collection. Τα άλλα δυο παραμένουν άγνωστα.