Το Gears 5 υποδέχεται άφθονο νέο περιεχόμενο και modes με το Operation 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέοι χαρακτήρες, νέοι χάρτες, νέες αμοιβές και πολλά ακόμη
05 Δεκεμβρίου 2019 15:18
Το Gears 5 υποδέχεται άφθονο νέο περιεχόμενο και modes με το Operation 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν συνεχίζετε να απολαμβάνετε τον online τομέα του Gears 5, ετοιμαστείτε! Σε μερικές ημέρες το πολυναμενόμενο Operation 2 ξεκινά.

Το Operation 2 αποτελεί ουσιαστικά την 2η σεζόν του παιχνιδιού και παραδοσιακά έρχεται για να εμπλουτίσει την online εμπειρία σας ακόμη περισσότερο. Τι φέρνει λοιπόν ο νέος κύκλος του Gears 5; Όπως φαίνεται πολλά πράγματα. Αρχικά, το Free For All επιστρέφει και πάλι. Το mode στο οποίο ο καθένας πολεμά για τον εαυτό του υπόσχεται ασταμάτητη καταιγιστική δράση και η ομάδα έχει ετοιμάσει τρείς νέους χάρτες αποκλειστικά για αυτό.

Αμέσως μετά έχουμε το 2v2 Gnashers, ένα πιο στρατηγικό mode όπου μαζί με έναν φίλο σας καλείστε να παλέψετε ενάντια δύο άλλων παικτών (εξού και η 2v2 ονομασία), με μοναδικό όπλο την πολύτιμή σας καραμπίνα, το Gnasher. Εν συνεχεία, το νέο update θα προσθέσει νέους χαρακτήρες, αρκετούς νέους χάρτες, νέα skins για τα όπλα σας και πολλά ακόμη τα οποία θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μέσω του Tour of Duty.

Το Operation 2 θα καταφθάσει στο Gears 5 στις 11 Δεκεμβρίου. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με το νέο update κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Μέχρι τότε, απολαύστε το σχετικό trailer ανακοίνωσης παρακάτω.