Το Switch έγραψε ιστορία στην Αμερική με σχεδόν 1 εκ. πωλήσεις την εβδομάδα του Black Friday

Σάρωσε στην αγορά της Αμερικής
05 Δεκεμβρίου 2019 12:54
Το Switch έγραψε ιστορία στην Αμερική με σχεδόν 1 εκ. πωλήσεις την εβδομάδα του Black Friday

Οι πωλήσεις του Nintendo Switch στην αγορά της Αμερικής έχουν φτάσει πλέον τα 17.5 εκατομμύρια, έπειτα από την εβδομάδα του Black Friday. Η οικογένεια κονσολών της Nintendo, απαρτιζόμενη από το Switch και το Switch Lite, όχι απλώς τα πήγε εξαιρετικά, αλλά κατάφερε να σπάσει ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, η Nintendo πούλησε συνολικά περισσότερες από 830,000 Switch κονσόλες στην Αμερική την εβδομάδα του Black Friday. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, πρόκειται για την καλύτερη εβδομάδα του Switch από όταν κυκλοφόρησε, όσον αφορά τις πωλήσεις στην Αμερική.  Παράλληλα, και η Cyber Monday ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Nintendo Switch.

Φυσικά αυτό επιτεύχθηκε χάρη στις προσφορές της Nintendo, η οποία μεταξύ άλλων είχε φέρει στην αγορά ένα bunle με ένα full game download του Mario Kart 8 Deluxe, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

O Ανώτερος Αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nintendo Αμερικής, Nick Chavez, δήλωσε:

Οι καταναλωτές που ψωνίζουν αυτή την εορταστική περίοδο αναγνωρίζουν την αξία του Nintendo Switch, το οποίο προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών για κάθε τύπο παίκτη. Είτε ψωνίζετε για το ιδανικό δώρο είτε παίρνετε κονσόλα για εσάς, η οικογένεια κονσολών Nintendo Switch προσφέρει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε πως τα Pokémon Sword και Pokémon Shield συνδυαστικά έχουν ξεπεράσει τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις στην Αμερική. Το Mario Kart 8 Deluxe έχει ξεπεράσει τις 8.5 εκατομμύρια πωλήσεις στην ίδια αγορά, το Super Smash Bros. Ultimate τα 8 εκατομμύρια, το Super Mario Odyssey τα 6.5 εκατομμύρια και το New Super Mario Bros. U Deluxe τα 1.5 εκατομμύρια.