Φήμη: Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το 2021 για το PlayStation 5

Τι ετοιμάζει η Insomniac;
03 Δεκεμβρίου 2019 14:36
Φήμη: Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το 2021 για το PlayStation 5

Είναι σχεδόν βέβαιο πως μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι η κυκλοφορία του Marvel's Spider-Man στο PS4, η Sony και η Insomniac Games ετοιμάζουν κάποια συνέχεια. Εξάλλου, τόσο το φινάλε του παιχνιδιού όσο και οι δηλώσεις στελεχών της ομάδας ανάπτυξης, αφήνουν να εννοηθεί πως οι περιπέτειες του ανθρώπου-αράχνη στις κονσόλες της Sony θα συνεχιστούν.

Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο γνωστός πρώην συντάκτης του Game Informer, Imran Khan. Συγκεκριμένα, ο Khan αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο τελευταίο επεισόδιο του Kinda Funny Gamescast. Τόνισε πως γνωρίζει μερικά στοιχεία για την επερχόμενη συνέχεια του Marvel’s Spider-Man που τον κάνουν να πιστεύει πως θα έρθει νωρίτερα από ότι περιμένουμε. Ο ίδιος εκτιμά με βάση και όσα γνωρίζει εκ των έσω πως μάλλον ο τίτλος θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων κοντά στα Χριστούγεννα του 2021.

Παράλληλα, σημείωσε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η πρώτη επίδειξη του SSD του PlayStation 5 έγινε χρησιμοποιώντας το Spider-Man. Προφανώς το sequel αναπτύσσεται για την επόμενης γενιάς κονσόλα.

Για την ώρα οι επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5 και τα παιχνίδια του έρχονται με το σταγονόμετρο. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει το 2020. Όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες επομένως και σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί.