Streamer έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας 19 ώρες τη μέρα για 30 μέρες

Και τώρα ήρθε η ώρα για ύπνο
02 Δεκεμβρίου 2019 11:26
Streamer έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας 19 ώρες τη μέρα για 30 μέρες

Πριν από περίπου ένα μήνα, έπειτα από εντατική προετοιμασία, ο Andrew “GiantWaffle” Bodine έβαλε έναν περίεργο στόχο. Ήθελε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας stream βιντεοπαιχνίδια για 570 ώρες. Ένα μήνα μετά, τελικά τα κατάφερε.

Για να πετύχει το στόχο του για το μεγαλύτερο streaming μαραθώνιο, τις τελευταίες τριάντα ημέρες πραγματοποιούσε από ένα stream 19 ωρών στο Twitch. Μέχρι το τέλος του μήνα είχε μεταδώσει ζωντανά τον εαυτό του να παίζει συνολικά 572 ώρες. Προφανώς, όπως με όλα τα παγκόσμια ρεκόρ, μέσα σε αυτές τις μέρες επιτρέπεται μια περίοδος ξεκούρασης ανά ημέρα, για να μη βλάψει την υγεία του ο υποψήφιος.

Ο Bodine προπονούνταν αρκετούς μήνες για να καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ, προσαρμόζοντας το “βιολογικό του ρολόι” ώστε να του αρκούν οι λίγες, αλλά πολύτιμες ώρες ύπνου μεταξύ των streams. Κατά τη διάρκεια του streaming-μήνα έπαιξε μια πληθώρα παιχνιδιών, όπως τα Red Dead Redemption 2, Luigi’s Mansion 3, Escape From Tarkov, Rocket League, Factorio και Rainbow Six Siege.

Τα προηγούμενα ρεκόρ περιλαμβάνουν τις 569 ώρες του JayBigs και τις 566 ώρες του ItsArmand.

Τελικά, ο Bodine πέτυχε το στόχο του, με τα στατιστικά του καναλιού του να αυξάνονται κατακόρυφα. Τώρα ήρθε η ώρα για ύπνο...