Ένα από τα νέα modes που αγάπησαν οι παίκτες στο Call of Duty: Modern Warfare είναι το Gunfight. Πρόκειται για μια σειρά από 2v2 αγώνες, με τη δράση να λαμβάνει χώρα σε μικρότερους χάρτες. Έπειτα από κάθε round τα όπλα των δύο ομάδων αλλάζουν.
Όπως φαίνεται, η Infinity Ward σχεδιάσει να εμπλουτίσει περισσότερο το Gunfight. Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση ενός fan στο Twitter, ο co-design director του multiplayer, Joe Cecot, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας. Το στούντιο σκοπεύει να προσθέσει και 1v1, αλλά και 3v3 αγώνες στο Gunfight.
Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet.
At some point, also 1v1!
— Joe Cecot (@JoeCecot) November 30, 2019
Δυστυχώς, ο Cecot δεν αποκάλυψε πότε μπορούμε να περιμένουμε τις εν λόγω προσθήκες. Το μόνο που τόνισε είναι ότι θα έρθουν “κάποια στιγμή”.
Μόλις πριν μια εβδομάδα, η Inifnity Ward κυκλοφόρησε ένα τεράστιο update για το παιχνίδι, το οποίο προσθέτει άφθονο περιεχόμενο, με επτά νέους χάρτες και νέα modes. Φαίνεται πως η Infinity Ward έχει μεγάλα πλάνα για την post launch υποστήριξη του παιχνιδιού.
Το Call of Duty: Modern Warfare είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.
Must Read
Call of Duty: Modern Warfare 4 - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για Ιστορία, Campaign, Multiplayer!
Τέλος το Call of Duty στα PS4 και Xbox One με το Modern Warfare 4
Call of Duty: Η Infinity Ward έχει ένα μήνυμα στους fans