Έρχεται μπόλικο περιεχόμενο στο ολοκαίνουργιο “Re:Mind” DLC του Kingdom Hearts 3

Νέοι χαρακτήρες, νέες επιλογές στη δυσκολία και πολλά ακόμη
02 Δεκεμβρίου 2019 08:16
Έρχεται μπόλικο περιεχόμενο στο ολοκαίνουργιο “Re:Mind” DLC του Kingdom Hearts 3

Το Kingdom Hearts 3 κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από την Square Enix σημειώνοντας μια καλή πορεία μέχρι και σήμερα. Τώρα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας (μέσα από το σόου του Kingdom Hearts Orchestra) μερικές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο δωρεάν -όπως αναφέρουν οι πηγές- Re:Mind DLC.

Νέοι χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους όπως είναι οι: Aqua, Roxas και Riku, ενώ όπως είναι φυσικό και επόμενο το εν λόγω DLC θα καταφθάσει με νέα Keyblades και μάχες. Τώρα, όπως μεταφέρει μία fan του franchise μέσα από τον Twitter, η οποία παρευρέθηκε στο Kingdom Hearts Orchestra στην Osaka, πρόκειται να έρθει και νέα επιλογή δυσκολίας και ολοκαίνουργιες επιλογές στο “Photo Mode”. Εκτός από τα παραπάνω, πρόκειται να καταφθάσει το “Fast Pass Mode”, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να τερματίσουν τον τίτλο όσο πιο γρήγορα γίνεται και τέλος το "Black Code" που θα σας δίνει τον έλεγχο της δυσκολίας αλλάζοντας το health κάνοντας τη ζωή σας πιο δύσκολη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet της Melanie (η οποία παρευρέθηκε στο σόου) με διάφορες πληροφορίες που μοιράστηκε η Square Enix:

Ακόμη δεν έχουμε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Re:Mind DLC ωστόσο όπως μεταφέρει η Melanie μάλλον θα έρθει τον επόμενο μήνα, έναν χρόνο ακριβώς δηλαδή από την αρχική κυκλοφορία του τίτλου.