Ας κάνει €1079, το Valve Index ξεπούλησε χάρη στο Half-Life: Alyx

Βρέθηκε το “system-seller” του VR;
01 Δεκεμβρίου 2019 16:29
Ας κάνει €1079, το Valve Index ξεπούλησε χάρη στο Half-Life: Alyx

Η σειρά Half-Life ήταν αδρανής εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον, αφού παρά τις υποσχέσεις για κάποιο τρίτο κεφάλαιο, το Half-Life 2: Episode Two ήταν το τελευταίο μέρος της ιστορίας. Από το 2007, λοιπόν, οι λάτρεις του σύμπαντος παρακαλούσαν τη Valve να συνεχίσει την ιστορία. Η ευχή τους έγινε πραγματικότητα, αφού πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το Half-Life: Alyx. Πρόκειται για έναν αποκλειστικά VR τίτλο, πράγμα που όπως φαίνεται δεν στέκεται εμπόδιο για τους φανατικούς της σειράς.

Αναλυτικότερα, το Valve Index είναι ίσως το πιο προηγμένο VR Headset της αγοράς, με την τιμή του να ανέρχεται στα €1079. Το VR Headset πωλείται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και αυτή τη στιγμή η διαθεσιμότητα σε Αμερική και Καναδά είναι περιορισμένη, όπως μεταφέρει το Road to VR. Ναι, παρά την απαγορευτική για κάποιους τιμή, το Valve Index έχει ξεπουλήσει σε διάφορες αγορές μετά την αποκάλυψη του Half-Life: Alyx. Το νέο παιχνίδι της Valve μοιάζει τελικά να είναι το  “system-seller” που χρειαζόταν το VR.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο από το αμερικανικό Steam.

Φαίνεται πως το Half-Life: Alyx έσπρωξε πολλούς χρήστες σε αγορά κάποιου VR Headset και ειδκότερα στο Valve Index που αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να βιώσει κάποιος το παιχνίδι. Το trailer αποκάλυψης είχε γίνει viral και μετρά σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το VR και τις σχετικές συζητήσεις.

Εσείς έχετε ήδη κάποιο VR Headset στην κατοχή σας ή σκοπεύετε να επενδύσετε τώρα;