Νέο tease για remake του Resident Evil 3: Nemesis μέσα από τα Steam Sales; 

Έρχεται το τρίτο κεφάλαιο της σειράς;

Νέο tease για remake του Resident Evil 3: Nemesis μέσα από τα Steam Sales;

Η Capcom προέβη σε μια δημοσίευση που άναψε φωτιές στην κοινότητα, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Resident Evil. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του Black Friday, στο Steam υπήρξαν εκπτώσεις και για τα παιχνίδια του διάσημου franchise. Για να διαφημίσει τις εκπτώσεις, η Facebook σελίδα της σειράς έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια αφίσα με τους ήρωες, αλλά και τους «εφιάλτες» που έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια στα Resident Evil παιχνίδια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, στην εικόνα βλέπουμε διάφορους χαρακτήρες όπως τον Chris Redfield, τον Leon S. Kennedy, αλλά και τον Albert Wesker. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως στην κέντρο της εν λόγω αφίσας πρωταγωνιστεί και ο θρυλικός Nemesis από το Resident Evil 3, μαζί με την Jill Valentine.

Ωστόσο, όπως μάλλον θα γνωρίζετε, το αρχικό παιχνίδι του PlayStation 1 δεν βρίσκεται διαθέσιμο στην ψηφιακή πλατφόρμα της Valve. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ίσως κάποια στιγμή έρθει ένα port στο Steam ή δεύτερον οι έντονες φήμες πως η Capcom ετοιμάζει το Remake του τίτλου είναι αληθινές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική αφίσα:

Αν όντως ισχύουν οι φήμες, ίσως δούμε την ανακοίνωση του παιχνιδιού μέσα από τα The Game Awards 2019 τον Δεκέμβριο. Εσείς τι πιστεύετε;

1 σχολιο(α)