Καθυστέρηση για το The Elder Scrolls: Blades στο Switch 

Χωρίς κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας

Καθυστέρηση για το The Elder Scrolls: Blades στο Switch

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους κατόχους Switch που ανυπομονούσαν να βυθιστούν στον κόσμο του The Elder Scrolls: Blades, καθώς όπως ανακοίνωσε η Bethesda ο mobile τίτλος στην υβριδική κονσόλα αναβάλλεται για το 2020, χωρίς κάποιο πιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας. Η Bethesda αναφερόμενη πάνω στο γεγονός δήλωσε:

Γνωρίζουμε πόσο ανυπόμονοι είναι οι κάτοχοι του Nintendo Switch να βυθιστούν στο Blades και δουλεύουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε την επιθυμία τους. Δυστυχώς εξαιτίας των αλλαγών που κάναμε στο παιχνίδι, έπρεπε να το καθυστερήσουμε τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Blades και είμαστε σίγουροι πως ο επιπλέον αυτός χρόνος θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε την εμπειρία που σας αξίζει. Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ωστόσο οι υπόλοιπες εκδόσεις του παιχνιδιού θα λάβουν κανονικά το update που θα φέρει στο παιχνίδι το PvP, το οποίο θα επιτρέπει τις μάχες μεταξύ των παικτών για διασκέδαση ή για περισσότερο loot. Όταν κυκλοφορήσει η Switch έκδοση, το PvP θα είναι συμβατό με τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Το The Elder Scrolls: Blades είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android συσκευές.

0 σχολια