Η συνεργασία ανάμεσα σε Halo: Reach και Counter-Strike: GO είναι γεγονός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft γιορτάζει την κυκλοφορία στο PC
27 Νοεμβρίου 2019 08:19
Η συνεργασία ανάμεσα σε Halo: Reach και Counter-Strike: GO είναι γεγονός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Halo: Reach ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Steam σε λίγες ημέρες και στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε μία συνεργασία ανάμεσα στο παιχνίδι και τον FPS τίτλο της Valve, Counter-Strike: Global Offensive. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο επίσημος Twitter λογαριασμός του CS:GO έρχονται αυτοκόλλητα στο παιχνίδι με περιεχόμενο από το franchise του Xbox, όπως είναι το κράνος του Master Chief και διάφορα λογότυπα της Noble Team, του UNSC Spartan και πολλά ακόμη. Τα stickers μπορείτε να τα αποκτήσετε από σήμερα κιόλας μέσα από το store του παιχνιδιού.

Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, όποιος αγοράσει το The Master Chief Collection από το Steam και περάσει κάποιο χρόνο μαζί του (δε λέει πόσο) θα λάβει ένα δώρο ονόματι “Music Kit” και θα μπορεί να ακούει εικονικά κομμάτια του Halo στο CS:GO με το τέλος των matches.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αυτοκόλλητα, αλλά και να ακούσετε τις μουσικές που παίζουν μέσα στο CS:GO:

Το Halo: Reach έρχεται στο PC και στο Xbox One στις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι από το “The Master Chief Collection” που έρχεται στην υπηρεσία της Valve με τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 να αναμένονται στο μέλλον.