Halo: Reach | Το νέο trailer μας ετοιμάζει για την κυκλοφορία του remaster

Προ των πυλών η επιστροφή του
26 Νοεμβρίου 2019 19:12
Halo: Reach | Το νέο trailer μας ετοιμάζει για την κυκλοφορία του remaster

Η 343 Industries ετοιμάζεται για την άκρως αναμενόμενη επιστροφή του Halo: Reach, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου για το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα έρθει ανανεωμένο τεχνικά στο Halo: The Master Chief Collection.

Για να το γιορτάσει, η ομάδα έδωσε ένα νέο διαφημιστικό στα φώτα της δημοσιότητας, με τίτλο ‘Remember Noble. Remember Reach.’ Το trailer αφηγείται με την οικία της φωνή η Doctor Halsey, δημιουργός της Cortana και του SPARTAN-II προγράμματος. Μπορείτε να το δείτε μέσα από το σχετικό tweet που ακολουθεί παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το Halo: Reach θα ξεκινήσει η σταδιακή κυκλοφορία του Halo: The Master Chief Collection στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σημαίνοντας την επιστροφή της σειράς στην πλατφόρμα. Η PC έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Steam και φυσικά μέσα από το Xbox Game Pass. Όσον αφορά την Xbox έκδοση, το multiplayer κομμάτι του Halo: Reach θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του MCC, ωστόσο το campaign θα πωλείται ξεχωριστά ως DLC. Βέβαια, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν και το campaign χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Tags: