Νομικοί "μπελάδες" για όσους διέρρευσαν στοιχεία των Pokémon Sword & Shield 

Επειδή ζημίωσαν τα εμπορικά πλάνα της εταιρίας

Νομικοί "μπελάδες" για όσους διέρρευσαν στοιχεία των Pokémon Sword & Shield

Όπως έκανε γνωστό το Forbes, η Pokémon Company κατέθεσε αγωγή στο δυτικό περιφερειακό δικαστήριο της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ σε τουλάχιστον τρείς αγνώστους προς το παρόν Αμερικανούς leakers, επειδή δημοσίευσαν παράνομα εικόνες από τα Pokémon Sword και Shield στο Discord και στο 4chan.

Τα δημοσιεύματα που παρέμειναν 15 ώρες στον "αέρα" στις αρχές Νοεμβρίου, περιλάμβαναν εικόνες από νέα Pokémon, χαρακτήρες και σελίδες από τον ακυκλοφόρητο οδηγό στρατηγικής. Σύμφωνα με την Pokémon Company η ενέργειά τους αυτή προκάλεσε ζημιά στο marketing τμήμα της, καθώς αποτελούσαν πολύτιμα εμπορικά μυστικά που η εταιρία είχε σκοπό να προωθήσει στο launch.

Η εταιρία ζητά από το δικαστήριο αποζημίωση και απαλλαγή, πληρωμή των δικαστικών εξόδων και αποτροπή των εναγομένων να χρησιμοποιήσουν τις εμπιστευτικές πληροφορίες στο μέλλον. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να ταυτοποιήσει τους κατηγορούμενους, καθώς η αγωγή ανέφερε μόνο τα ψευδώνυμά τους. Με την βοήθεια του Discord και toy 4chan το δικαστήριο εξαγάγει έρευνα για τον εντοπισμό των αληθινών ονομάτων.

0 comment(s)