Το Final Fantasy 7 Remake θα έχει νέα bosses – Δείτε περισσότερες από 20 νέες εικόνες

Ο Nomura μιλάει για το παιχνίδι του
25 Νοεμβρίου 2019 19:46
Το Final Fantasy 7 Remake θα έχει νέα bosses – Δείτε περισσότερες από 20 νέες εικόνες

Μπορεί να μοιάζει με ψέμα, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy 7 Remake βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος για την κυκλοφορία, ο director του παιχνιδιού Tetsuya Nomura αποκάλυψε αρκετές νέες πληροφορίες για το πόνημά του.

Ξεκινώντας, ο Nomura έκανε γνωστό πως η ανάπτυξη του δεύτερου chapter έχει ήδη ξεκινήσει. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, το Final Fantasy 7 Remake δεν θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του αρχικού τίτλου σε μια κυκλοφορία, αντιθέτως θα είναι χωρισμένο σε κεφάλαια. Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει το 2020 θα εστιάζει κυρίως στη Midgar.

Στη συνέχεια, ο δημιουργός αποκάλυψε πως τελικά έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι χαρακτήρες στο παιχνίδι, για να μπορέσει η ομάδα να προσφέρει μια πλούσια απεικόνιση της Midgar. Παράλληλα, στο remake έχουν προστεθεί και νέα bosses που θα συναντήσατε κατά τη διάρκεια της ιστορίας και τα οποία δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του πατώντας εδώ.

Παράλληλα, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας 23 νέες εικόνες από το παιχνίδι. Μπορείτε να τις δείτε στο gallery που ακολουθεί.

Final Fantasy VII Remake - Unboxholics.com

Το Final Fantasy VII Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4.