Φήμη: Έρχεται νέο μεγάλο Crash Bandicoot παιχνίδι το 2020 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ολοκαίνουργιες περιπέτειες για το λατρεμένο χαρακτήρα
21 Νοεμβρίου 2019 13:04
Φήμη: Έρχεται νέο μεγάλο Crash Bandicoot παιχνίδι το 2020 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι λάτρεις του Crash Bandicoot φαίνεται πως είναι τυχεροί. Η εξαιρετική πορεία των πρόσφατων remasters φαίνεται πως έκανε την Activision να αναθεωρήσει, αφού το γύρο του διαδικτύου κάνει μια νέα φήμη που θέλει ένα ολοκαίνουργιο Crash Bandicoot παιχνίδι να καταφθάνει το 2020.

Όλα ξεκίνησαν με το νέο διαφημιστικό του PS4, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα. Σε αυτό βλέπουμε μια νέα μάσκα που εμφανίζεται για πρώτη φορά και δεν προέρχεται από κάποιο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει.

Μπορείτε να δείτε τη εν λόγω μάσκα στην παρακάτω εικόνα.

Λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ο character designer της ομάδας ανάπτυξης Toys for Bob, Nicholas Kole, ο οποίος απάντησε σε ένα tweet σχετικό με τη μάσκα με ένα προβληματισμένο emoji.

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα στις 14 Νοεμβρίου, όταν gamers από το Ηνωμένο Βασίλειο εντόπισαν ένα διαφημιστικό για τον Crash σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς. Οι φανατικοί της σειράς επισημαίνουν πως η εμφάνιση του Crash είναι λίγο διαφορετική από το N-Sane Trilogy και αυτό τους έκανε να πιστεύουν πως πρόκειται για νέο παιχνίδι.

Τέλος, η φήμη απέκτησε σάρκα και οστά, όταν ο ίδιος leaker που είχε αποκαλύψει πριν την ώρα τους τα N-Sane Trilogy και Crash Team Racing Nitro-Fueled έφερε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες. Ο leaker τονίζει ότι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, όχι κάποιο remake, βρίσκεται στον ορίζοντα. Ο τίτλος του θα είναι Crash Bandicoot Worlds και στο πλαίσιό του ο Crash θα ταξιδέψει σε όλη τη Γη. Το παιχνίδι θα είναι semi-open world, θυμίζοντας το Mario 3D World. Θα έχει νέους εχθρούς, νέες μάσκες όπως αυτή του διαφημιστικού και τέλος θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο (εικάζουμε στα The Game Awards 2019).

Η φήμη επισημαίνει μάλιστα ότι για την ανάπτυξη του παιχνιδιού η Toys for Bob του Spyro Reignited Trilogy συνεργάζεται με την Vicarious Visions των Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και Crash Team Racing: Nitro-Fueled.

Φυσικά, η Activision για την ώρα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε λάβετε υπόψη τα παραπάνω με επιφύλαξη.