Νέα στοιχεία για το Rise of the Tomb Raider

Μέσω ενός Q&A session με τον Creative Director της σειράς
31 Μαρτίου 2015 19:07
Νέα στοιχεία για το Rise of the Tomb Raider

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A session με τον Creative Director Noah Hughes της σειράς Tomb Raider, μερικές νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για τον επερχόμενο τίτλο της Crystal Dynamics από την ιστοσελίδα Z-Giochi.com. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις πληροφορίες παρακάτω.

  • Όπως και στο Tomb Raider (2013), τα ρούχα της Lara θα σκίζονται και θα λερώνονται με βάση τις δραστηριότητες της ηρωΐδας. 
  • Το παιχνίδι θα απεικονίζει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Lara.
  • Πιο αληθοφανή animations. Για παράδειγμα, όταν η Lara θα πλησιάζει σε μία εστία φωτιάς θα ξεκινήσει το animation που θα δείχνει ότι ζεσταίνει τα χέρια της. Όταν θα απομακρύνεται από την εστία φωτιάς, τότε θα ξεκινάει το animation όπου θα δείχνει την Lara να κρυώνει. 
  • Οι developers αφαίρεσαν τη δυνατότητα τρεξίματος για τη Lara καθώς θέλουν να δημιουργήσουν πλουσιότερα σε περιεχόμενο επίπεδα, έτσι ώστε η Lara να εξερευνεί το περιβάλλον με τον εξοπλισμό της. 
  • Τα QTEs θα είναι μικρότερα σε αριθμό και θα είναι αποτελεσματικότερα σε κρίσιμες στιγμές. Για παράδειγμα, αν η Lara βρεθεί παγιδευμένη σε μία παγίδα για άγρια ζώα, τότε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το τσεκούρι της με το πάτημα του κουμπιού Y.

Το Rise of the Tomb Raider αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά για αρχή στα Xbox 360 και Xbox One τα Χριστούγεννα της τρέχουσας χρονιάς. 

Tags: