Outer Worlds: Το νέο update μεταξύ άλλων βελτιώνει τα γραφικά στο Xbox One

Κυκλοφορεί για όλες τις πλατφρόμες
20 Νοεμβρίου 2019 12:51
Outer Worlds: Το νέο update μεταξύ άλλων βελτιώνει τα γραφικά στο Xbox One

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα στην αγορά κυκλοφόρησε το The Outer Worlds, το νέο και ιδιαίτερο RPG της Obsidian. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν ομαλή, όμως οι παίκτες ανέφεραν κάποια μικρά “αγκάθια” που τους ενόχλησαν. Η ομάδα έλαβε υπόψιν σοβαρά το feedback των παικτών και έτσι κυκλοφόρησε το νέο patch 1.1.1.0. Το εν λόγω update αρχικά φέρνει μία πολυπόθητη αλλαγή. Αυτή είναι η ικανότητα αλλαγής του μεγέθους της γραμματοσειράς σε διαλόγους, cinematics και terminals.

Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες αλλαγές αφορούν την γενική σταθερότητα του παιχνιδιού. Διορθώθηκαν bugs όπως για παράδειγμα η σίγαση του ήχου στο PS4, κάποια companion quests και achievements, ενώ το Prismatic Hammer δεν θα κάνει υπερβολική ζημιά σε μεγαλύτερα επίπεδα. Τέλος, το παραπάνω update βελτιώνει αισθητά και τα γραφικά στο Xbox One. Συγκεκριμένα, η βλάστηση δεν ήταν το ίδιο πυκνή και δεν φαινόταν από την ίδια απόσταση σε σχέση με την PS4 έκδοση. Από εδώ και πέρα οι θάμνοι του παιχνιδιού θα είναι ίδιοι οπτικά με την έκδοση του PS4.

Το The Outer Worlds κυκλοφορεί ήδη στην αγορά για PS4, Xbox One και PC. Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στο Review μας.