Η Amy Hennig των Uncharted υπόσχεται story-based εμπειρίες με τη νέα της ομάδα

Στις αναδυόμενες streaming πλατφόρμες
19 Νοεμβρίου 2019 15:41
Η Amy Hennig των Uncharted υπόσχεται story-based εμπειρίες με τη νέα της ομάδα

Το Αμερικανικό κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής Skydance Media, γνωστό για ταινίες όπως τα Mission: Impossible - Fallout και Terminator: Dark Fate, έκανε γνωστό πως στο δυναμικό του ανήκει πλέον η σεναριογράφος των τριών πρώτων Uncharted, Amy Hennig. Στόχος του στούντιο είναι η δημιουργία ειδικού τμήματος, το οποίο θα καταπιαστεί με νέες εμπειρίες που θα δίνουν έμφαση στην αφήγηση και την ιστορία.

Η Hennig σε συνεργασία με τον executive producer Julian Beak θα ηγηθούν του νεοσύστατου στούντιο και της ομάδας, το οποίο θα έχει έδρα το Bay Area του San Francisco και θα είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη τη τεχνολογίας. Οι μελλοντικές δημιουργίες τους σύμφωνα με τα λεγόμενα του Skydance θα διαθέτουν υπερσύγχρονα γραφικά, αποδίδοντας τη μέγιστη οπτική πιστότητα, αντίστοιχη με εκείνη που βλέπουμε στον κινηματογράφο και σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, βάζοντας ωστόσο τον παίκτη στην πρώτη θέση.

Οι εμπειρίες που θα προσφέρουμε θα έχουν τη δομή μιας αλληλεπιδραστικής σειράς και θα στοχεύουν τόσο τους gamers, όσο και τους μη-gamers στις αναδυόμενες streaming πλατφόρμες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πρότυπες, καινοτόμες και φιλικές προς τον χρήστη εμπειρίες με υψηλά production values και οπτική πιστότητα που θα θέσουν νέα standard στον χώρο.

Το τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, που και πότε θα δούμε τους καρπούς αυτής της συνεργασίας, προφανώς θα το μάθουμε στο μέλλον.