PUBG: Πείτε αντίο στα κλειδωμένα πακέτα

Η εταιρία ακούει το feedback και προχωράει
19 Νοεμβρίου 2019 11:54
PUBG: Πείτε αντίο στα κλειδωμένα πακέτα

Η PUBG Corp. ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά το loot boox σύστημα του PlayerUnknown's Battlegrounds. Συγκεκριμένα, το δημοφιλές Battle Royale παιχνίδι της θα αποχειρετήσει τα επί πληρωμή κιβώτια που απαιτούσαν κλειδί για να ανοίξουν. Ξεκινώντας στις 18 Δεκεμβρίου, τα Random Crates που αγοράζετε χρησιμοποιώντας BP, το ψηφιακό νόμισμα του PUBG που κερδίζετε όσο περισσότερο παίζετε, δεν θα περιλαμβάνουν κυβώτια που απαιτούν κλειδί. Ακόμη, και οι τυχαίες αγορές δεν θα έχουν πλέον καμία πιθανότητα να σας δώσουν κάποιο κλειδωμένο κουτί, αλλά μόνο τα αντικείμενα που επιθυμείτε. Τα κλειδωμένα κιβώτια που έχετε ήδη στο inventory σας θα μπορούν να ανοιχτούν φυσικά.

Έχουμε σκεφτεί προσεκτικά αυτό το θέμα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως θα αποφεύγουμε τα μοντέλα των εσόδων που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους fans, ειδικά εάν περιλαμβάνουν χαμηλό ποσοστό επιτυχίας.

Όσον αφορά τα BP πακέτα, εδώ η εταιρία πρόσθεσε πως τα πιο “δημοφιλή skins” θα εμφανιστούν και σε μικρότερα tiers. Επίσης, οι πιθανότητες να για αποκτήσετε middle tier κιβώτια θα αυξηθεί κατά 20%, όμως τα top-tier crates θα παραμείνουν το ίδιο δύσκολο για να τα αποκτήσετε.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που θα πράξει η εταιρία στις 18 Δεκεμβρίου. Εσάς πως σας φαίνονται; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: