Το Counter-Strike: Global Offensive πλέον έχει χαρακτήρες – Κυκλοφόρησε το Operation Shattered Web

Το παιχνίδι της Valve κάνει το επόμενο βήμα του
19 Νοεμβρίου 2019 10:14
Το Counter-Strike: Global Offensive πλέον έχει χαρακτήρες – Κυκλοφόρησε το Operation Shattered Web

Η ξαφνική ανακοίνωση του Half-Life: Alyx δεν ήταν η μοναδική που επιφύλασσε η Valve. Συγκεκριμένα, το εξαιρετικά δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive μόλις υποδέχθηκε την επόμενη μεγάλη ενημέρωσή του. Ο λόγος γίνεται για το Operation Shattered Web που προσθέτει στο παιχνίδι χαρακτήρες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε, battle pass, νέους χάρτες και διάφορα ακόμη χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, για πρώτη φορά το παιχνίδι υποδέχεται χαρακτήρες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε χάρτη. Όλοι CT Operators και οι T Agents θα είναι διαθέσιμοι ως ανταμοιβές.

Το Operation Shattered Web υιοθετεί το Battle Pass σύστημα που έγινε διάσημο χάρη στο Fortnite Battle Royale. Ολοκληρώνοντας εβδομαδιαίες αποστολές θα κερδίζετε αστεράκια (τα οποία μπορείτε να αγοράσετε και απευθείας). Όταν φτάνετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από αστεράκια θα ξεκλειδώνετε μια ανταμοιβή. Φυσικά, θα πρέπει να αγοράσετε το Battle Pass.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να διατηρήσουν τον Local Agent ή Operator για να χρησιμοποιήσουν τους υπάρχοντες χαρακτήρες που αλλάζουν ανά χάρτη.

Επιπροσθέτως, η οθόνη των αποτελεσμάτων στο τέλος του αγώνα έχει αλλάξει, δείχνοντας τον χαρακτήρα σας και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά. Τέλος, το update φέρνει διάφορα φρέσκα Weapon Collections με ολοκαίνουργια skins, νέα Graffiti και φυσικά νέους χάρτες.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.