Φήμη: Το ολοκαίνουργιο Half-Life: Alyx θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο, αλλά…

Η Valve στα The Game Awards;
18 Νοεμβρίου 2019 15:07
Φήμη: Το ολοκαίνουργιο Half-Life: Alyx θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο, αλλά…

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που προέρχεται από τον ίδιο leaker που διέρρευσε στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες για το DOTA Underlords. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το PC Gamer, η Valve ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα ολοκαίνουργιο Half-Life παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για το Half-Life: Alyx, το οποίο θα είναι αποκλειστικά virtual reality τίτλος. Πρόκειται για το μεγάλο VR παιχνίδι που έχει αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν η εταιρία. Σύμφωνα με τη φήμη, λοιπόν, το νέο κεφάλαιο στη λατρεμένη σειρά θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο των The Game Awards 2019, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 12 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να προέρχονται από μια συζήτηση που διέρρευσε στο διαδίκτυο, μεταξύ του Geoff Keighley (παραγωγού των Game Awards), του Robin Walker (συν-δημιουργός του Team Fortress 2) και ενός ακόμη ανθρώπου που η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε αν το παιχνίδι θα καταφθάσει για τους παίκτες που δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο headset εικονικής πραγματικότητας. Σε αυτή την ερώτηση, ο Geoff έλαβε την εξής απάντηση:

Θα θέλαμε να παραδώσουμε μια έκδοση που θα μπορούσατε να παίξετε με ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά όπως είπαμε το project ξεκίνησε ως εξερεύνηση των δυνατότητών του VR.

Για την ώρα η Valve δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, όποτε μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.