Διαρροή: Έρχεται Battle Royale με 200 παίκτες στο Call of Duty Modern Warfare (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα λαμβάνει χώρα σε έναν γιγαντιαίο χάρτη
17 Νοεμβρίου 2019 17:44
Διαρροή: Έρχεται Battle Royale με 200 παίκτες στο Call of Duty Modern Warfare (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν από αρκετούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τις φήμες που ήθελαν την Inifnity Ward να ετοιμάζει ένα Battle Royale mode για το Call of Duty Modern Warfare, το οποίο θα κυκλοφορήσει μετά το βασικό παιχνίδι. Αυτές οι φήμες αρχίζουν να μοιάζουν πραγματικότητα, καθώς μια τεράστια διαρροή αποκαλύπτει πως οι βάσεις του επερχόμενου mode είναι ήδη στα αρχεία του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός leaker της κοινότητας του Call of Duty, Senescallo, ανακάλυψε τόσο τον χάρτη του Battle Royale mode, όσο και αναλυτικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο leaker, το mode θα φιλοξενεί 200 παίκτες και θα λαμβάνει χώρα σε ένα τεράστιο χάρτη, τον οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η διαρροή αποκαλύπτει τη λίστα με το loot, τα perks, καθώς και όλα τα zones και τα σημεία ενδιαφέροντος του χάρτη, ο οποίος είναι τόσο μεγάλος που θα απαρτίζεται από ολόκληρους χάρτες των Ground War και Spec Ops modes, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το αντίστοιχο mode του Black Ops 4. Αναμενόμενα το μέγεθός του είναι μεγάλο, αν αναλογιστούμε πως θα φιλοξενεί 200 παίκτες.

Το mode ακούγεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Infinity Ward σε συνεργασία με την Raven και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Οι ομάδες έχουν ετοιμάσει μάλιστα και μερικούς ιδιαίτερους μηχανισμούς. Σύφμωνα πάντα με την διαρροή, κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές που θα σας προσφέρουν Plunder. Αργότερα θα μπορείτε να ξοδέψετε αυτά τα “χρήματα” για να αγοράσετε από ειδικές τοποθεσίες αντικείμενα που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού. Παράλληλα, ο μηχανισμός του Respawn είναι διαφορετικός, καθώς αν οι συμπαίκτες σας καταφέρουν να συλλέξουν το Respawn Token σας, θα πρέπει να αναμετρηθείτε σε μια 1v1 μάχη για να επιστρέψετε στο πεδίο της μάχης. Αντίπαλός σας θα είναι κάποιος παίκτης που επίσης περιμένει να κάνει respawn.

Ακολουθούν οι υπόλοιπες εικόνες που ανακαλύφθηκαν στα αρχεία του παιχνιδιού.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος διαρροής και όχι κάποιας επίσημης ανακοίνωσης. Μέχρι η Activision να προβεί σε κάποια επίσημη αποκάλυψη, λάβετε υπόψη τις πληροφορίες με επιφύλαξη.