Halo Reach: Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Xbox One

Προ των πυλών η κυκλοφορία του remaster
15 Νοεμβρίου 2019 01:14
Halo Reach: Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Xbox One

Νωρίτερα μέσα στο 2019, η 343 Industries είχε ανακοινώσει πως θα φέρει τα κλασικά Halo παιχνίδια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από το Halo: The Master Chief Collection. Κατά τη διάρκεια του Xbox X019 event που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, η εταιρία ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Reach για το Xbox One που ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει και την άφιξη του Master Chief Collection στο PC.

Συγκεκριμένα, το remaster του Halo Reach θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου για το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω Xbox Game Pass, Microsoft Store και Steam. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Το remaster θα υποστηρίζει 60FPS και 4K UHD ανάλυση και στο Xbox One και στο PC θα έρχεται με προηγμένα χαρακτηριστικά, βελτιστοποιήσεις και επιλογές παραμετροποίησης ειδικά για την πλατφόρμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Campaign στο Xbox One θα πωλείται ως DLC του Halo: The Master Chief Collection για όσους δεν είναι Xbox Game Pass συνδρομητές, με το multiplayer να είναι δωρεάν.