The Witcher 3: Βελτιώσεις στα γραφικά για τις PS4/ Xbox One εκδόσεις

Μετά το launch του τίτλου
30 Μαρτίου 2015 19:22
The Witcher 3: Βελτιώσεις στα γραφικά για τις PS4/ Xbox One εκδόσεις

Ο senior game designer της SC Projekt, Damien Monnier, είχε κάποιες ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες να αποκαλύψει για το The Witcher 3, σε συνέντευξη του στο Dualshockers. Η ομάδα εργάζεται συνεχώς στο να βελτιώσει τις PS4 και Xbox One εκδόσεις του τίτλου, ιδιαίτερα όσο η cross platform ανάπτυξη γίνεται ευκολότερη με τον καιρό, ενώ στον ορίζοντα έρχεται το DirectX 12

"Στόχος μάς είναι να μην βασιζόμαστε σε τέτοια πράγματα[αναφερόμενος στο DX12]. Αυτός είναι και ο λόγος που πιέσαμε. Θέλαμε το παιχνίδι να είναι καλό όπως είναι, ξέρετε, όπως βγαινει από το κουτί. Να μη χρειάζεσαι patch για να τρέξει. Αλλά ξέρετε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η ομάδα των μηχανικών μας δεν σταματά να δουλεύει. Πιθανώς να έρθουν με μια νέα μέθοδο, όπως έκαναν πρόσφατα με τις σκιές, που ανακαλύψανε ένα νέο τρόπο. Έχουμε έναν γκουρού στις σκιές που εφηύρε μια νέα μέθοδο που επιτρέπει να έχουμε φθηνότερες σε κατανάλωση και καλύτερες ποιοτικά ταυτόχρονα σκιές, οπότε το αλλάξαμε αυτό και οι σκιές βελτιώθηκαν. Ναι, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά εμείς δεν θα βασιζόμαστε σε τέτοια γιατί είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα βρουν τον τρόπο τους. Και προχωρόντας θα βρουν τρόπο να τα κάνουν όλα καλύτερα." είπε ο Monnier. 

O ίδιος αναφέρθηκε στην περίπτωση του DirectX 12 και πως μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της ανάλυσης στο Xbox One.

Παρά την διαφορά στην ανάλυση PS4@1080p και Xbox One@900p, ο Monnier λέει ότι το παιχνίδι δείχνει ολόιδιο και τις δυο κονσόλες.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η PS4 έκδοση έρχεται πιο κοντά οπτικά με τα high settings του PC, αν και ο ίδιος μπερδεύει τις εκδόσεις συχνά ακόμη και όταν τρέχουν δίπλα-δίπλα.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει η δήλωση ότι υπάρχουν σκέψεις για current-gen ports των Witcher 1 και 2, αφού τελειώσουν με τα του The Witcher 3.

Tags: